Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'T.R. Knight wil uit Grey's Anatomy'

Shownieuws

T.R. Knight heeft de makers van Grey's Anatomy gevraagd om zijn personage dr. George O'Malley uit de serie te schrijven. Dat vertelt een bron aan People.

T.R. Knight heeft de makers van Grey's Anatomy gevraagd om zijn personage dr. George O'Malley uit de serie te schrijven. "Hij vindt dat het tijd is om verder te gaan", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De makers van de populaire ziekenhuisserie zouden bereid zijn het verzoek van de 35-jarige Knight in te willigen. Een woordvoerder van de acteur wil niet op het mogelijke vertrek van Knight ingaan. Geruchten dat hij de laatste tijd niet bij repetities is komen opdagen en zijn kleedkamer al heeft leeggeruimd, verwijst hij naar het rijk der fabelen.

Vorig jaar werd dr. Burke, gespeeld door Isaiah Washington, uit de serie geschreven, nadat hij Knight op de set een 'flikker' had genoemd. Knight kwam kort daarop uit de kast. Het akkefietje werd breed uitgemeten in de pers. "Het Isaiah-gedoe heeft niets met zijn besluit te maken", aldus de bron. "Dat is al zo lang geleden."

Vorige maand werd bekend dat actrice Brooke Smith, die het personage van de lesbische cardiologe Erica Hahn vertolkt, door de Amerikaanse tv-zender ABC op straat is gezet. Smith betreurt haar ontslag. "Ik was verbaasd en teleurgesteld toen ze me plotseling vertelden dat ze mijn personage uit de serie gaan schrijven", zei ze eerder in het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen