Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Novastar maakt Serious Request-lied

Shownieuws

Novastar heeft een nummer geschreven voor Serious Request. 'Waiting so long' wordt gebruikt als themasong onder de campagne voor de actie in het Glazen Huis.

Novastar heeft op verzoek van 3FM-dj Giel Beelen een nummer geschreven voor de radio-actie Serious Request. 'Waiting so long' wordt gebruikt als themasong bij de campagne voor de actie in het Glazen Huis. Dat heeft 3FM dinsdag bekendgemaakt.

De single van de Belgische singer/songwriter is al te downloaden en ligt vanaf vrijdag in de winkels. De volledige opbrengst komt ten goede aan vluchtelingenhulp van het Rode Kruis, waarvoor met Serious Request geld wordt ingezameld.

Dj's Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg nemen op 19 december hun intrek in het Glazen Huis, dat dit jaar voor het eerst in Breda wordt opgebouwd. Het drietal draait zes dagen lang onafgebroken plaatjes, zonder te eten. Op de afsluitende dag brengt Novastar het themanummer 'Waiting so long' live ten gehore.

De voorbereidingen voor het Glazen Huis in Breda zijn inmiddels in volle gang. Woensdag gaat de bouw van het Glazen Huis van start op de noordzijde van de Grote Markt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen