Kies je favoriete radiostation

Dossiers

André Rieu in Australische soap Neighbours

Shownieuws

André Rieu heeft een gastrolletje bemachtigd in Neighbours. De dirigerende violist speelt zichzelf in de Australische soap, zo vertelde hij in RTL Boulevard.

André Rieu heeft een gastrolletje bemachtigd in Neighbours. De dirigerende violist speelt zichzelf in de Australische soap en brengt een koppel dat uit elkaar is via zijn muziek weer samen, vertelde hij dinsdag in RTL Boulevard.

Het uitstapje naar de soapwereld kwam toevallig tot stand, zo vertelde Rieu, die onlangs een tournee door Australië afrondde. Hij past zijn show altijd aan aan het land hij bezoekt. "Ik had voor mijn tournee door Australië een medley gemaakt waarin de tune van Neighbours onder meer te horen was. Ik kende het programma eerlijk gezegd niet, maar mijn orkest was meteen enthousiast."

Op een avond zat een producer van de serie in de zaal, die het idee voor een gastrol opperde bij de platenmaatschappij van de Limburger. De 59-jarige Rieu is mateloos populair in Australië. Hij heeft meer dan 1,2 miljoen albums verkocht en ontving 54 platina dvd's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen