Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Levertransplantatie dreigt voor Bonnie St. Claire

Shownieuws

Het ziet ernaar uit dat Bonnie St. Claire een nieuwe lever nodig heeft. De zangeres ligt in het ziekenhuis omdat haar lever nauwelijks nog functioneert.

Het lijkt onvermijdelijk dat Bonnie St. Claire een nieuwe lever nodig heeft. Dat vertelt de zangeres, die momenteel in het ziekenhuis ligt, zaterdag in De Telegraaf. "Na het gesprek met mijn artsen gistermiddag is me duidelijk dat er een klein wonder moet gebeuren om mijn eigen lever te kunnen behouden."

De 58-jarige artieste werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis omdat ze vocht vasthield. Onderzoek wees uit dat haar lever nauwelijks nog functioneert. De artieste beseft dat haar veelvuldige drankgebruik daarvan de vermoedelijke oorzaak is. "Ik heb in mijn leven te veel gedronken. En dat wreekt zich nu."

Eerder deze week zei Bonnie er geen moeite mee te hebben om de drank te laten staan als dat haar gezondheid ten goede komt. "Ik drink al vijf weken niet meer. Ik zou niet eens trek hebben in een borrel nu", verklaarde ze tegenover RTL Boulevard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen