Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dolly Dots hoopvol over gezondheid Ria

Shownieuws

Ria Brieffies wordt misschien toch beter. "Het feit dat zij ernstig ziek is, wil nog niet zeggen dat het doek is gevallen voor haar", melden de Dolly Dots.

De gezondheidssituatie van Ria Brieffies is iets minder zorgwekkend dan aanvankelijk werd gevreesd. Dat blijkt uit een nieuw bericht dat de Dolly Dots, waar de zangeres deel van uitmaakt, vrijdag hebben geplaatst op hun website. "Na de grote schok over de gezondheid van onze Ria hebben we wellicht een lichtpuntje", schrijven zij. "Het feit dat zij ernstig ziek is, wil nog niet zeggen dat het doek is gevallen voor haar."

Donderdag maakten de Dolly Dots op hun site bekend dat de 51-jarige Brieffies ongeneeslijk ziek zou zijn. Meer details werden niet bekendgemaakt. Nu schrijven ze dat 'alles op alles' wordt gezet om Ria weer beter te maken. "Met z'n allen houden wij goede hoop."

De Dolly Dots scoorden in de jaren zeventig en tachtig hits als 'Love me just a little bit more', 'Rollerskating' en 'Radio'. Vorig jaar maakte het zestal een comeback met meerdere concerten, waaronder drie shows in Ahoy, en een reüniealbum.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen