Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elton John viert jaarwisseling met fans

Shownieuws

Elton John luidt het nieuwe jaar in met een show in Londen. "Ik kan niet wachten om oud & nieuw te vieren met zeventienduizend van mijn fans", laat hij weten.

Sir Elton John luidt het nieuwe jaar in met een concert in Londen. "Ik kan niet wachten om oudejaarsavond te vieren met zeventienduizend van mijn grootste fans", laat de bebrilde zanger weten op zijn website. "Ik kan geen betere manier bedenken om 2009 te beginnen."

De 61-jarige Britse zanger treedt met een oudejaarsconcert in de voetsporen van de mannen van Take That, die vorig jaar in de Londense O2 Arena stonden.

Eerder deze week werd bekend dat Elton John in maart samen met Billy Joel op tournee gaat. De tournee gaat twee jaar in beslag nemen. Het duo, dat in 1994 voor het eerst samen optrad, ging vijf jaar geleden voor het laatst samen op tournee. De toer gaat in maart van start in Amerika. Ze treden op in de zuidelijke staten en aan de westkust. In mei volgt nog een aantal concerten en in 2010 gaat het duo ook buiten Amerika optreden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen