Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariah Carey stemt lingerie af op kerstdagen

Shownieuws

Mariah Carey heeft zo haar eigen kersttradities. "Ik draag altijd speciale kerstlingerie, ook als niemand het ziet", vertelt de zangeres in Redbook Magazine.

Mariah Carey heeft zo haar eigen kersttradities. "Ik draag altijd speciale kerstlingerie, ook als niemand het ziet", vertelt de zangeres in het decembernummer van het Amerikaanse Redbook Magazine. "Dit jaar wordt het vast gewaardeerd."

De 39-jarige popdiva stapte een halfjaar geleden op de Bahama's in het huwelijksbootje met de elf jaar jongere acteur en komiek Nick Cannon. "Ik kijk er echt naar uit om verliefd te zijn tijdens de kerstdagen", jubelt ze. "De feestdagen zijn altijd leuk, maar als je verliefd bent geeft dat die dagen een speciaal tintje."

Naast het dragen van kerstlingerie hebben Carey en haar vriendinnen nog een ander jaarlijks terugkerend kerstritueel. "We gaan in onze speciale kerstbikini's het bubbelbad in, rollen even in de sneeuw en springen dan snel weer terug", verklapt de zangeres, die haar rode bikini graag met een kerstmuts combineert.

Mariah Carey bracht in 1994 een speciaal kerstalbum uit, dat wereldwijd meer dan zestien miljoen keer over de toonbank ging. 'All I want for christmas is you' wordt inmiddels gezien als een kerstklassieker.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen