Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie overweegt pensioen

Shownieuws

Angelina Jolie wil haar werk als actrice gaan afbouwen nu zij en Brad Pitt de zorg hebben voor zes kinderen. Ze wil vanaf februari een jaar vrijaf nemen.

Angelina Jolie wil haar werk als actrice gaan afbouwen nu zij en Brad Pitt de zorg hebben voor zes kinderen. "Ik ben klaar om nog een paar dingen te doen en me dan langzaam terug te trekken en ooit grootmoeder te worden", vertelt ze aan BBC News.

De 33-jarige Jolie, die volgende maand in de Nederlandse bioscopen te zien is in 'The changeling', is van plan vanaf februari nog 'enkele maanden' aan de slag te gaan om vervolgens een jaar vrijaf te nemen. "Misschien ga ik dan nog één keer per jaar aan het werk, daarna misschien nog één keer in de drie jaar", vertelt ze.

De Hollywoodster noemt haar kinderen 'een grote verantwoordelijkheid'. "Ik moet ervoor zorgen dat ze goed groeien en dat we voor ze klaarstaan", legt ze uit.

Jolie en Pitt hebben drie geadopteerde kinderen: de Cambodjaanse Maddox (7), de Ethiopische Zahara (3) en de Vietnamese Pax (4). Daarnaast heeft het stel drie eigen kinderen: Shiloh (2) en de vier maanden oude tweeling Knox Leon en Vivienne Marcheline.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen