Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hulk Hogan blijft ruziën met ex

Shownieuws

De scheiding tussen Hulk Hogan en zijn vrouw Linda verloopt bepaald niet amicaal. Hulk zou via een truc zijn inkomsten buiten de scheiding willen houden.

De echtscheiding tussen Hulk Hogan en zijn vrouw Linda verloopt bepaald niet amicaal. Linda beschuldigt de worstelaar ervan dat hij de rechten op zijn Hulk Hogan-merknaam voor een zacht prijsje heeft verkocht aan zijn beste vriend Eric Bischoff. Dat blijkt uit door de website TMZ gepubliceerde rechtsdocumenten die de boze blondine heeft ingediend bij een rechtbank in Florida.

Linda is woest omdat zij door de verkoop van de rechten door Terry Bollea, zoals Hulk Hogan eigenlijk heet, bij de scheiding geen aanspraak kan maken op de opbrengsten van de verschillende producten waaraan de worstelaar zijn naam verbond. Ze weet zeker dat het een slinkse truc is om een deel van zijn inkomsten buiten haar bereik te houden.

Onder de naam van Hulk Hogan worden onder meer energiedrankjes en grillapparaten op de markt gebracht. David Houston, de advocaat van Bollea, zei tegen TMZ dat de beschuldigingen van Linda compleet uit de lucht zijn gegrepen.

De 55-jarige Bollea is op zijn beurt ziedend op Linda, met wie hij 24 jaar getrouwd was. Hij zegt dat zijn ex hun meubilair aan haar moeder heeft geschonken en wil toegang tot de woning en het bedrijf van zijn voormalige schoonmoeder om zijn eigendommen terug te krijgen. Linda wil via de rechter voorkomen dat Hulk een voet over de drempel bij haar moeder zet.

Terry en Linda waren samen met hun dochter Brooke (20) en zoon Nick (18) vier seizoenen te zien in de realityserie Hogan Knows Best. Kort na afloop liep het huwelijk stuk. Hulk zou de huwelijksbreuk hebben veroorzaakt door een affaire te beginnen met een 24-jarige vriendin van zijn dochter. Linda heeft inmiddels ook een nieuwe man in haar leven. De 49-jarige blondine heeft een relatie aangeknoopt met een dertig jaar jongere knul.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen