Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Hudson bedankt fans voor steun

Shownieuws

Jennifer Hudson is blij met alle steun na de moord op haar moeder, broer en neefje. "Mijn zus en ik voelen ons getroost door jullie liefde en bezorgdheid."

Jennifer Hudson is blij met alle steun die ze heeft gekregen na de moord op haar moeder, broer en neefje. "Ik wil iedereen bedanken voor hun steun en gebeden in deze moeilijke tijd", schrijft ze op haar MySpace-pagina. "Mijn zus en ik voelen ons getroost en gesterkt door jullie liefde en bezorgdheid."

Darnell Donerson (57) en Jason Hudson (29), de moeder en broer van Jennifer en Julia Hudson, werden op 24 oktober dood aangetroffen in het huis van Donerson in Chicago. Enkele dagen later werd het lichaam van Julian King, het 7-jarige zoontje van Julia, gevonden in een auto. Alle drie de slachtoffers waren doodgeschoten.

De politie arresteerde kort na de moorden de 27-jarige ex-man van Julia, William Balfour. Sindsdien zit hij vast, maar officieel niet op verdenking van de moorden op de familieleden van de zangeres en Oscarwinnares. Op 3 december vindt opnieuw een zitting plaats in de zaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen