Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Endemol en RTL leggen geschil bij

Shownieuws

Endemol en RTL Nederland hebben een geschil over het programma Succes Verzekerd weten op te lossen. Details over de 'oplossing' worden niet bekendgemaakt.

Endemol en RTL Nederland hebben een geschil over het programma Succes Verzekerd zonder tussenkomst van de rechter weten op te lossen. Details over de oplossing die de twee partijen hebben gevonden, wilde een woordvoerder van tv-producent Endemol dinsdagmiddag niet geven.

Het kort geding dat Endemol had aangespannen wegens schending van het auteursrecht, dat vrijdag zou dienen in de Amsterdamse rechtbank, is daarmee van de baan. Endemol meende dat de spelshow Succes Verzekerd, die voor RTL 4 wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard, te veel lijkt op het televisieformat Kiezen of Delen van Endemol.

Succes Verzekerd is elke zaterdagavond te zien. Kiezen of Delen werd ruim acht jaar geleden uitgezonden door RTL 4. Martijn Krabbé presenteerde de spelshow. In beide shows krijgen deelnemers meerkeuzevragen voorgelegd waarmee ze grote geldbedragen kunnen winnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen