Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariska Bauer durft weegschaal niet op

Shownieuws

Na vier maanden zwangerschap merkt Mariska Bauer al duidelijk dat de zwangerschapskilo`s onvermijdelijk zijn. " Ik ben al tien kilo aangekomen", vertelt ze.

Na vier maanden zwangerschap merkt Mariska Bauer al duidelijk dat de kilo's onvermijdelijk zijn. "Ik heb al drie weken niet meer op de weegschaal durven staan, omdat ik bang ben dat er veel meer aanzit", vertelt ze aan Novum Nieuws. Mariska, die in verwachting is van haar vierde kind, vreest het ergste. "Ik ben nu al tien kilo aangekomen."

De kilo`s zijn volgens de vrouw van zanger Frans Bauer goed te verklaren. "Door mijn zwangerschap krijg ik last van mijn schildklier", weet ze. Ondanks het extra gewicht heeft Mariska het volste vertrouwen haar oude figuur weer snel terug te krijgen. "Zodra ik bevallen ben, komt mijn schildklier weer heel hard op gang en dan ben ik snel weer mijn kilo`s kwijt."

Voor de vierde Bauer, die in mei wordt verwacht, mochten de kinderen ditmaal meehelpen bij de naamkeuze. "Iedere dag bedenken de kinderen een andere naam, dus dat wordt nog moeilijk", laat Mariska weten. "Rond Sinterklaastijd varieerden de namen van Pietje tot Klaas. Ik denk dat Frans en ik uiteindelijk de keuze moeten maken."

Het stel, dat in mei in het huwelijksbootje is getreden, heeft al drie zoons: Christiaan (7), Jan (6) en Frans junior (3).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen