Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere Mariëlle Bastiaansen voelt zich goed

Shownieuws

Mariëlle Bastiaansen heeft helemaal geen last van zwangerschapskwaaltjes. "Ik ben niet misselijk, ik ben niet moe", glundert de presenterende kapster.

Mariëlle Bastiaansen heeft helemaal geen last van zwangerschapskwaaltjes. "Ik ben niet misselijk, ik ben niet moe. Als dat negen maanden zo blijft, zit ik echt op een roze wolk", glundert de presenterende kapster.

De 39-jarige Bastiaansen maakte eind oktober bekend dat zij en haar partner Wim in mei hun eerste kindje verwachten. "Ik krijg nog voor kerst de uitslag van de echo en tot die tijd durf ik nog niet echt kleding te kopen en aan het kamertje te denken. Als dat goed is, dan ga ik helemaal los."

Bastiaansen weet waarschijnlijk pas na de bevalling het geslacht van de baby. "Mijn partner wil niet weten wat het wordt, maar ik wel", vertelt ze. "Hij heeft al heel weinig te vertellen, dus deze ene keer luister ik maar naar hem."

Bastiaansen is bekend van het RTL-programma Looking Good. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de programmering van de regionale zender Brabant10. Daar presenteert ze ook Weekend met Mariëlle en het jongerenprogramma De Opdracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen