Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paula Abdul slaapt niet meer thuis na dood stalker

Shownieuws

Paula Abdul heeft sinds haar stalker dood werd aangetroffen bij haar woning niet meer thuis geslapen. "Ik verblijf op verschillende adressen en in hotels."

Paula Abdul heeft sinds haar stalker dood werd aangetroffen bij haar woning in Los Angeles, geen nacht meer in haar eigen bed geslapen. "Ik verblijf op verschillende adressen en in hotels en ik heb beveiliging bij me", vertelt de zangeres aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik ben hard op zoek naar een nieuwe woning."

Vorige maand trof de politie het levenloze lichaam van Paula Goodspeed aan in haar auto, die geparkeerd stond nabij het huis van het American Idol-jurylid. De 30-jarige vrouw, die al langere tijd bij de politie bekend stond als stalker van Abdul, zou zelfmoord hebben gepleegd door een overdosis drugs te nemen.

De 46-jarige Abdul was niet thuis toen Goodspeed werd gevonden, maar werd na de opnamen van American Idol op de hoogte gesteld. "Het was heel tragisch en verdrietig om te horen", herinnert de zangeres zich. "Ze had al eerder geprobeerd zelfmoord te plegen. Het is hartverscheurend."

Het is niet de eerste keer dat Abdul, bekend van hits als 'Straight up', 'Opposites attract' en 'Rush rush', last heeft van een geobsedeerde fan. Begin jaren negentig stuurde een man degelijks brieven vanuit een gevangenis naar de zangeres om haar te vertellen hoeveel dagen hij nog moest zitten voordat hij haar en haar moeder zou komen opzoeken. "Hij bedreigde vervolgens de president en zit dus voor de rest van zijn leven vast", vertelt Abdul. "Hij had tatoeages van mij over zijn hele lichaam."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen