Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John van den Heuvel gaat digitaal

Shownieuws

Misdaadverslaggever John van den Heuvel interviewt voor de website van De Telegraaf advocaten en politiemedewerkers. Vanaf dinsdag is Crime Online te bekijken.

John van den Heuvel interviewt voor de website van De Telegraaf advocaten, politiemedewerkers en officieren van justitie over ontwikkelingen in de misdaad. In de eerste aflevering van Crime Online, die vanaf dinsdag te bekijken is, voelt Van den Heuvel advocaat Bram Moszkowicz aan de tand, zo meldt De Telegraaf dinsdag.

De misdaadverslaggever praat met Moszkowicz onder meer over diens besluit om de verdediging van Willem Holleeder neer te leggen. In de tweede aflevering van Crime Online gaat Moszkowicz in debat met oud-officier van justitie Fred Teeven, die momenteel in de Tweede Kamer zit voor de VVD.

Van den Heuvel is al bijna twintig jaar verbonden aan De Telegraaf. De oud-rechercheur presenteerde misdaadprogramma's voor RTL 5 en de Tros en is regelmatig te gast in RTL Boulevard. Vanaf volgende maand neemt hij de presentatie op zich van het consumentenprogramma Das Je Goed Recht bij SBS 6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen