Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Samenwerking tussen Endemol en Talpa voorbij

Shownieuws

De samenwerking tussen Endemol en Talpa Media is met wederzijds goedvinden ten einde gekomen. Dat heeft productiebedrijf Endemol dinsdag laten weten.

De samenwerking tussen Endemol en Talpa Media is met wederzijds goedvinden ten einde gekomen. Dat heeft productiebedrijf Endemol dinsdag laten weten. John de Mol, eigenaar van Talpa Media, wil per land beslissen of hij banden aanknoopt met bestaande productiebedrijven. De samenwerking, die de internationale distributie en productie van Talpa-televisieprogramma`s behelst, kwam eind vorig jaar tot stand.

De aangekondigde plannen voor het creëren van gemeenschappelijke ondernemingen in de belangrijkste markten waar Endemol opereert, zijn van de baan. Wel worden afspraken nagekomen rondom televisieseries die momenteel in productie zijn.

De samenwerking tussen Talpa Media en Endemol heeft dit jaar verschillende overeenkomsten met buitenlandse productiebedrijven opgeleverd. Zo werden Gooische Vrouwen en Ik Houd Van Holland aan verschillende landen verkocht. Over Wat Schat Je en 'De Frogers, effe geen cent te makken' vinden momenteel in verschillende landen onderhandelingen plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen