Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Room Eleven in duet met Donavon Frankenreiter

Shownieuws

Room Eleven heeft een duet opgenomen met de Amerikaanse zanger Donavon Frankenreiter. 'Baby it's cold outside' is vanaf woensdag te zien en horen op YouTube.

Room Eleven heeft een duet opgenomen met de Amerikaanse zanger Donavon Frankenreiter. 'Baby it's cold outside' is vanaf woensdag te zien en horen op videowebsite YouTube en is vanaf maandag als download verkrijgbaar. Dat meldt platenmaatschappij Universal Music.

De leden van de Nederlandse band liepen de 35-jarige Amerikaanse artiest afgelopen zomer tegen het lijf tijdens het Haagse festival Picnic in the Park. Tijdens een gesprek backstage werd het idee geopperd om een duet op te nemen. Begin november voegden Room Eleven en Frankenreiter de daad bij het woord en werd het nummer opgenomen in Nederland, waar Frankenreiter ter promotie van zijn nieuwe album 'Pass it around' was.

Van Room Eleven verscheen eerder dit jaar het album 'Mmm…Gumbo?', dat onlangs de gouden status behaalde. Begin volgend jaar begint de band van leadzangeres Janne Schra met een theatertournee door Nederland. De toer wordt op 23 maart afgesloten met een concert in Koninklijk Theater Carré.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen