Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Hugh Hefner stopt bij Playboy

Shownieuws

Christie Hefner stopt als algemeen directeur bij Playboy Enterprises. De 56-jarige Hefner werkt sinds 1975 bij het bedrijf dat haar vader Hugh oprichtte.

(Novum/AP) - Christie Hefner houdt het voor gezien als algemeen directeur en voorzitter van de raad van bestuur bij Playboy Enterprises. Dat heeft het bedrijf dat haar vader Hugh oprichtte maandag bekendgemaakt. De 56-jarige Hefner blijft nog tot 31 januari aan.

In een verklaring stelt Hefner dat haar vertrek haar eigen keuze is. De beslissing volgt echter op een aankondiging eind oktober dat het concern plannen heeft om 55 werknemers te ontslaan en 25 openstaande vacatures niet in te vullen vanwege de economische crisis.

Christie Hefner werd in 1975 door haar vader zijn bedrijf binnengehaald. Dertien jaar later werd ze aangesteld als algemeen directeur. Er is nog geen opvolger voor de dochter van de Playboy-oprichter bekend.

De blondine is een van de vier kinderen van de inmiddels 82-jarige Hugh Hefner. Zij werd geboren uit haar vaders huwelijk met zijn eerste vrouw Mildred Williams, net als haar broer David (53). Met zijn tweede vrouw Kimberley Conrad kreeg Hefner ook nog zoons Marston (18) en Cooper (17).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen