Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madagascar' blijft het goed doen in bioscoop

Shownieuws

'Madagascar: escape 2 Africa' blijft populair onder bioscoopbezoekers. De tekenfilm bezet net als vorige week de eerste plaats van de Nederlandse box office.

'Madagascar: escape 2 Africa' blijft populair onder Nederlandse bioscoopbezoekers. De animatiefilm, waarin een groep oorspronkelijk New Yorkse dierentuinbewoners vanuit Madagascar in de Afrikaanse jungle terechtkomt, bezet net als vorige week de eerste plaats van de Nederlandse box office.

'Oorlogswinter' heeft Bondfilm 'Quantum of solace' naar de derde plek verjaagd. De op het boek van Jan Terlouw gebaseerde film staat na twee weken op de tweede plaats in de lijst van bestbezochte bioscoopfilms.

Op de vierde plek komt de Amerikaanse film 'Twilight' nieuw binnen. De vampierfilm haalde eind vorige maand in Amerika in het openingsweekeinde meer dan 56 miljoen euro op. De film, gebaseerd op een boek van Stephenie Meyer, bezet in Amerika nog altijd een tweede plek in de box office, na de kerstfilm 'Four christmases' met Reese Witherspoon en Vince Vaughn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen