Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vijf Latin Grammy Awards voor Juanes

Shownieuws

Juanes heeft donderdag tijdens de Latin Grammy Awards vijf prijzen in de wacht gesleept. Hij werd onder meer onderscheiden voor beste album en beste nummer.

(Novum/AP) - Juanes heeft donderdag tijdens de Latin Grammy Awards in Houston vijf prijzen in de wacht gesleept. De Colombiaanse zanger werd onder meer onderscheiden in de categorieën beste album, voor 'La vida … es un ratico', en beste nummer, voor 'Me enamora'.

Met de vijf nieuwe awards komt het totale aantal Latin Grammy Awards in de prijzenkast van Juanes op zeventien. Daarmee breekt hij het record van Alejandro Sanz, die veertien Latin Grammy's in zijn bezit heeft.

De van oorsprong Cubaanse Gloria Estefan ging donderdag naar huis met drie beeldjes, waaronder de eerste Latin Recording Acadamy Person of the Year Award. Andere winnaars waren onder anderen de Puerto Ricaanse zangeres Kany Garcia en de Mexicaanse rockgroep Cafe Tubaca.

De Latin Grammy's werden dit jaar voor de negende keer uitgereikt. Het zijn de belangrijkste muziekprijzen voor artiesten van Latijns-Amerikaanse origine.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen