Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Anne Hathaway kwijnt weg in cel

Shownieuws

Raffaello Follieri, de ex-vriend van Anne Hathaway, kwijnt weg in de cel waar hij zit voor fraude. Zijn advocaat heeft een verzoek tot overplaatsing ingediend.

(Novum/AP) - Raffaello Follieri, de ex-vriend van actrice Anne Hathaway, kwijnt weg in de gevangenis in Brooklyn waar hij sinds oktober vastzit. Dat beweert zijn advocaat, die daarom een verzoek tot overplaatsing naar een andere gevangenis heeft ingediend bij een rechter in New York. Follieri zou het 'ongelooflijk zwaar' hebben in de cel.

De 30-jarige Italiaanse playboy zou volgens zijn advocaat afzien omdat zijn cel geen ramen heeft en 'vreselijk'ruikt. Ook zou het eten er slecht zijn, lopen er ratten rond en zijn de douches vies.

Follieri werd in oktober veroordeeld tot 4,5 jaar celstraf wegens fraude. Hij zou zich hebben voorgedaan als een vertegenwoordiger van het Vaticaan om zakenlui te laten investeren in een bedrijf dat vastgoed van de rooms-katholieke kerk zou kopen en renoveren.

De 25-jarige Hathaway, die onder meer speelde in 'The devil wears Prada', verbrak in juni haar relatie met Follieri, na ruim vier jaar. Het fraudeonderzoek tegen hem liep toen al.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen