Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diddy speelt gastrol in CSI Miami

Shownieuws

Diddy heeft een gastrol bemachtigd in CSI Miami. Hij speelt in twee afleveringen een aanklager die het aan de stok krijgt met hoofdinspecteur Horatio Caine.

Diddy heeft een gastrol bemachtigd in de Amerikaanse politieserie CSI Miami. De rappende platenbons speelt in twee afleveringen in het zevende seizoen een openbaar aanklager die het aan de stok krijgt met hoofdinspecteur Horatio Caine en zijn team. Dat meldt het Amerikaanse tv-programma Entertainment Tonight.

De afleveringen zijn begin volgend jaar te zien op de Amerikaanse televisie. In Nederland zendt RTL 5 momenteel het zesde seizoen uit.

Het is niet de eerste keer dat Sean Combs, zoals Diddy eigenlijk heet, zich op het acteerpad begeeft. Eerder speelde de rapper bescheiden rolletjes in de films 'A raisin in the sun' en 'Monster's ball'.

Diddy droomt ervan een groot acteur te worden. De ideale filmrol is er een waarvoor hij 'de liefde mag bedrijven met mooie vrouwen' en 'zeer emotionele, hartverscheurende scènes' mag spelen, zo vertelde hij eerder in de talkshow van David Letterman.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen