Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Proeftijd voor stalker Sandra Bullock

Shownieuws

Een geobsedeerde fan van Sandra Bullock heeft een proeftijd van drie jaar opgelegd gekregen. De vrouw heeft verklaard schuldig te zijn aan stalken van de ster.

(Novum/AP) - Een geobsedeerde fan van Sandra Bullock heeft een proeftijd van drie jaar opgelegd gekregen. De 47-jarige vrouw heeft verklaard schuldig te zijn aan het stalken van de actrice. Een andere aanklacht wegens bedreiging met een dodelijk wapen kwam door de schuldbekentenis te vervallen, zo blijkt uit rechtbankgegevens.

De fan werd ervan beschuldigd zich op 22 april in haar auto voor het huis van de actrice te hebben opgehouden. Toen Jesse James, de man van Bullock, naar buiten liep om het kenteken van de vrouw op te schrijven, zou zij tot tweemaal toe hebben geprobeerd de man aan te rijden. Beide keren wist James, die de televisieshow Monster Garage presenteert, opzij te springen.

Bullock vroeg in mei vorig jaar al een straatverbod aan tegen de fan, die eerder palmbladeren met 'vreemde teksten' en 'stukjes vacht' achterliet in de tuin van de Hollywoodster.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen