Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Hugh Hefner is vaderfiguur voor ex Kendra'

Shownieuws

Kendra Wilkinson beschouwt volgens haar verloofde Hank Baskett haar ex Hugh Hefner als een vader. Haar echte vader verliet zijn gezin toen Kendra 4 was.

Kendra Wilkinson beschouwt haar ex Hugh Hefner als een vader. Dat vertelt haar verloofde, de American footballster Hank Baskett, aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij is als een vader voor haar en daarom geeft hij haar ook weg tijdens de ceremonie." De echte vader van de blondine verliet zijn gezin toen Kendra 4 jaar oud was.

Baskett vertelt dat hij voordat hij Kendra ten huwelijk vroeg niet alleen toestemming aan haar moeder heeft gevraagd maar ook aan Playboy-baas Hefner. "Ik wilde van beiden hun zegen voor ons huwelijk." Baskett en de 23-jarige Wilkinson trouwen in juni op het terrein van de Playboy Mansion, waar Kendra de afgelopen jaren woonde met haar ex en zijn twee andere vriendinnen.

Kendra deelde vier jaar lang lief en leed met 'Hef' en zijn twee andere liefjes Holly Madison en Bridget Marquardt. Hun wel en wee werd door camera's vastgelegd voor de realitysoap The Girls Next Door, waarvan het vijfde seizoen momenteel te zien is bij E! Entertainment. In Nederland is de serie op RTL 5 te volgen onder de naam 'Girls of the Playboy Mansion'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen