Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boyzone slaags met band Rihanna

Shownieuws

Boyzone heeft het in Sydney aan de stok gekregen met bandleden van Rihanna. "Het was zeker meer dan gewoon een meningsverschil", zegt bandlid Stephen Gately.

De Ierse boyband Boyzone heeft het tijdens een promotiebezoek aan Sydney aan de stok gekregen met enkele bandleden van Rihanna. "Het was zeker meer dan gewoon een meningsverschil", verklaart bandlid Stephen Gately in de Australische krant Daily Telegraph. "We bevestigen het beeld dat men al heeft van Ieren in combinatie met drank."

Gately en zijn Boyzone-collega's Ronan Keating, Keith Duffy, Mikey Graham en Shane Lynch waren in een club toen een van hen een meisje uit de kring van Rihanna aansprak. "Het ging om de vriendin van een van de bandleden van Rihanna", zegt Gately, die toegeeft dat de drank rijkelijk vloeide. "We wilden alleen maar een vriendelijk praatje toen haar vriend en een paar anderen ons aanvielen." De vechtersbazen zouden door de beveiliging uit elkaar zijn gehaald.

Het Ierse Boyzone, dat in 1993 werd opgericht, verkocht wereldwijd vijftien miljoen platen. De formatie scoorde hits als 'Love me for a reason', 'Baby can I hold you' en 'No matter what'. De band ging in 1999 uit elkaar, maar kwam vorig jaar weer samen voor een reünie. Vorige maand verscheen een greatest hits-album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen