Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Giel Beelen stort zich op Beethoven

Shownieuws

Giel Beelen stort zich op de klassieke muziek. De 3FM-dj neemt volgende week donderdag samen met collega's als Gerard Ekdom de klassieke zender Radio 4 over.

Giel Beelen stort zich op de klassieke muziek. De 3FM-dj neemt volgende week donderdag samen met zijn collega's Gerard Ekdom, Michiel Veenstra, Eric Corton en Rob Stenders Radio 4 over om het eenmalige programma Roll Over Beethoven te presenteren. Dat heeft de publieke radiozender voor klassieke muziek donderdag bekendgemaakt.

Omdat de klassieke muziekkennis van de dj's niet toereikend is, nemen vaste Radio 4-presentatoren plaats in de studio als sidekick. Zo bijt Gerard Ekdom 's ochtends het spits af met Hans van den Boom en is Beelen in de middag te horen met Maartje van Weegen. Rob Stenders en Ernst Daniël Smid sluiten Roll Over Beethoven vanaf 17.00 uur af met een tweeënhalf uur durend programma.

Tijdens Roll Over Beethoven krijgen luisteraars naast klassieke muziek ieder uur een popnummer voor de kiezen dat is geïnspireerd door een klassieke compositie. De 3FM-dj's stellen een eigen klassieke top drie samen en ook de sidekicks laten persoonlijke favorieten horen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen