Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Overleden stalker Abdul nam eerder overdosis'

Shownieuws

De vrouw die dood is gevonden bij het huis van Paula Abdul, is vorig jaar op dezelfde plek bewusteloos in haar auto aangetroffen. Ze had een overdosis genomen.

De vrouw die dinsdagavond dood werd gevonden in een geparkeerde auto nabij het huis van Paula Abdul in Los Angeles, is vorig jaar op ongeveer dezelfde plek bewusteloos in haar voertuig aangetroffen. De fan van het American Idol-jurylid had een overdosis genomen, zo melden bronnen bij de politie aan entertainmentwebsite TMZ. Mogelijk is haar doodsoorzaak ook een teveel aan drugs.

De vrouw is geïdentificeerd als Paula Goodspeed en zou al jaren kampen met ernstige mentale problemen. Abdul maakte enkele jaren geleden melding van haar opdringerige gedrag bij de politie, die daarop actief een onderzoek instelde. De laatste keer dat de politie contact had met Goodspeed was in juli, zo laat een politiewoordvoerder weten aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Twee jaar geleden deed Goodspeed mee aan het vijfde seizoen van American Idol. Haar vertolking van het nummer 'Proud Mary' kon de jury niet bekoren. Vijf maanden na haar verschijning in het programma schreef ze op haar met foto's van Abdul versierde MySpace-pagina dat ze maar moeilijk kon omgaan met 'de verschrikkelijke dingen' die over haar werden geschreven naar aanleiding van het optreden.

In de auto, die de afgelopen weken volgens buren dagelijks in de straat van Abdul geparkeerd stond, hingen foto's van de zangeres aan de spiegel. Het nummerbord bestond uit de letters 'ABL LV'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen