Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kroonprins en Máxima bij première 'Wit licht'

Shownieuws

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn op 8 december aanwezig bij de premiere van 'Wit licht' in Amsterdam. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn op 8 december aanwezig bij de premiere van 'Wit licht' in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst woensdag bekendgemaakt.

In 'Wit licht' is een hoofdrol weggelegd voor zanger Marco Borsato, wiens nieuwe album dezelfde titel heeft. Borsato speelt een restauranthouder in Oeganda die probeert het beste vriendje van zijn zoon te bevrijden die is gekidnapt om als kindsoldaat te worden opgeleid. De zoektocht brengt hem tot het hart van de Afrikaanse jungle.

Borsato maakt zijn acteerdebuut in de zeven miljoen euro kostende productie. Ook Thekla Reuten en Ricky Koole zijn te zien in de film, die wordt geregisseerd door Jean van de Velde. Voor de productie bracht de cast en crew tweeënhalve maand door in onder meer Zuid-Afrika.

Het is niet de eerste keer dat het prinselijke paar aanwezig is bij een première. Twee jaar geleden was het stel bij de première van 'Zwartboek', waarin onder anderen Carice van Houten te zien is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen