Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney zoekt dansers voor toer

Shownieuws

Britney Spears is op volle kracht bezig met de voorbereidingen van haar nieuwe plaat. Voor haar promotoer zoekt de 26-jarige zangeres naar dansers.

Britney Spears is volop bezig met de voorbereidingen van haar nieuwe plaat. Voor de promotoer van het album 'Circus', dat op 2 december verschijnt, is de herboren popprinses op zoek naar danstalent. Zeventig dansers deden onlangs auditie voor de zangeres. Spears heeft drie mannen uitgekozen voor haar toer, zo heeft ze bekendgemaakt op haar website.

Op foto's van de audities is te zien hoe tientallen danstalenten zich in het zweet werken om indruk te maken op de artieste, die op 2 december haar 27e verjaardag viert. Spears scoorde onlangs een megahit met 'Womanizer', de eerste single van 'Circus'.

Het nummer betekende haar tweede nummer één-hit in de Verenigde Staten sinds haar debuutsingle '…Baby one more time' in 1998 de Amerikaanse singlelijst domineerde. In Nederland doet 'Womanizer' het aanmerkelijk minder. In de vierde week na de release is de single gestegen naar nummer 52 van de Single Top 100.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen