Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe filmrol voor Paris Hilton

Shownieuws

Paris Hilton is binnenkort weer te zien op het witte doek. Ze gaat spelen in de nieuwe film van de Amerikaanse regisseur Solondz, meldt de Hollywood Reporter.

Paris Hilton is binnenkort weer te zien op het witte doek. Ze gaat spelen in de nieuwe film van de Amerikaanse regisseur Todd Solondz, meldt het Amerikaanse vakblad Hollywood Reporter. De nog titelloze film borduurt voort op 'Happiness', die Solondz in 1998 regisseerde.

Naast Hilton spelen ook Allison Janney, Paul Reubens en Charlotte Rampling in de nieuwe film. Het is nog niet bekend wanneer deze in première gaat.

De 27- jarige blondine was eerder te zien in onder meer 'The hottie and the nottie' en 'House of wax'. Beide films waren niet erg succesvol. 'The hottie and the nottie' bracht dit jaar op de premièredag in de Verenigde Staten slechts zesduizend euro op. Hilton won een zogenoemde 'Razzie' voor haar bijrol in 'House of wax'. Deze dubieuze filmonderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan het slechtste wat Hollywood te bieden heeft.

Op dit moment is Hilton in Amerikaanse bioscopen te bewonderen in 'Repo! The genetic opera', een lowbudget horrormusical.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen