Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Partysquad-dj Jerry Leembruggen praat weer

Shownieuws

Jerry Leembruggen praat weer. "Zijn letterlijke woorden waren: 'Ruben, ik ben terug. Vanaf vandaag kan ik weer praten'", vertelt zijn Partysquad-collega.

Partysquad-dj Jerry Leembruggen gaat met sprongen vooruit. Enkele dagen geleden kreeg zijn collega Ruben Fernhout een telefoontje uit het ziekenhuis waarin hij tot zijn grote verrassing Jerry aan de lijn kreeg. "Zijn letterlijke woorden waren: 'Ruben, ik ben terug. Vanaf vandaag kan ik weer praten', ik werd he-le-maal gek!", schrijft Fernhout op de website van het muzikale duo.

De dj vroeg zijn vriend om een boodschap te plaatsen voor alle fans die hem hebben gesteund. "Bedankt voor alle liefde en energie die jullie hebben gestuurd", laat hij weten. "Ik kan aan mijn familie aflezen dat dit iedereen goed heeft gedaan. Maak je maar vast klaar, want ik kom straks keihard terug!"

Leembruggen raakte op 23 september zwaargewond bij een auto-ongeluk in de bergen van het Spaanse eiland Ibiza. Hij liep een schedelbasisfractuur op. Sinds vorige maand ligt hij in een ziekenhuis in Nederland, waar hij tot voor kort niet bij bewustzijn was.

Jerry vertelde zijn vriend dat het de laatste tijd erg frustrerend was om niet te kunnen praten terwijl hij steeds meer bijkwam. "Op bepaalde woorden kan hij nog niet helemaal komen, maar dat heeft gewoon nog wat tijd nodig", denkt Fernhout.

De mc realiseert zich dat het nog even gaat duren voordat Leembruggen volledig is hersteld. "Maar doordat ik zie dat hij zo aan het vechten is en iedere dag met succes oefeningen aan het doen is op zijn kamer, weet ik het zeker: de man gaat er weer bovenop komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen