Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston vindt Angelina Jolie 'niet cool'

Shownieuws

Jennifer Aniston is kwaad dat Angelina Jolie spreekt over het begin van haar relatie met Brad Pitt. Zij werden verliefd toen Pitt nog met Aniston was getrouwd.

(Novum/AP) - Jennifer Aniston vindt het 'niet cool' dat Angelina Jolie zich heeft uitgelaten over het prille begin van haar relatie met Brad Pitt. De twee werden verliefd op de set van 'Mr. & mrs. Smith', toen Pitt nog getrouwd was met Aniston. "Ik vind dat het lichtelijk ongepast was om over die details te spreken", zegt de actrice in het decembernummer van Vogue.

Aniston reageert in het modeblad op een interview met Jolie dat vorig jaar in Vogue werd gepubliceerd. "Daar stonden dingen in die zonder twijfel hebben plaatsgevonden op een moment dat ik nog van niets wist", stelt Aniston. "Dat gepraat over hoe ze niet kon wachten om elke dag naar haar werk te gaan? Dat was echt niet cool."

Jolie vertelde onlangs nog aan de New York Times hoe Pitt en zij op de set van de actiefilm voor elkaar vielen. De actrice heeft altijd volgehouden dat er nooit iets tussen hen is gebeurd voordat Pitt in 2005, na een huwelijk van vijf jaar, zijn relatie met Aniston verbrak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen