Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochters Obama mogelijk in kinderserie

Shownieuws

De dochters van Barack Obama zijn mogelijk te zien in de serie Hannah Montana. Malia (10) en Sasha (8) hebben een uitnodiging gekregen om een gastrol te spelen.

De twee dochtertjes van Amerika's volgende president Barack Obama maken mogelijk hun opwachting in de kinderserie Hannah Montana. Malia (10) en Sasha (8) hebben een uitnodiging gekregen om een gastrol te spelen. Dat vertelde een van de acteurs uit de serie, countryzanger Billy Ray Cyrus, tegenover de Amerikaanse televisiezender Access Hollywood.

De muzikant is de vader van zangeres en actrice Miley Cyrus, die de hoofdrol speelt in Hannah Montana. In de serie speelt hij ook haar vader.

Volgens Billy ziet het ernaar uit dat Malia en Sasha te zien zullen zijn in de serie. "De film van Hannah Montana komt uit in april. Misschien gebeurt er dan iets", zegt hij. "Misschien ook niet, ik weet het niet. Ik moet een geheim bewaren."

De 15-jarige Miley zelf beweert nog van niets te weten. "Ik zou dat heel cool vinden", meldt ze tegen Access Hollywood. "En zo niet, dan zou het leuk zijn als ze de set zouden bezoeken. Dan kunnen ze zien wat we doen en kunnen wij van hen horen wat zij doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen