Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Feenstra verloot fotoshoot met fan

Shownieuws

Fans van Kim Feenstra kunnen een fotoshoot winnen met het Nederlandse fotomodel. "Stuur een foto van jezelf naar mijn privébox van mijn Hyves", schrijft ze.

Fans van Kim Feenstra kunnen een fotoshoot winnen met het Nederlandse model. Op haar pagina op de netwerksite Hyves roept ze iedereen op om een foto op te sturen. Hiermee wil ze haar fans bedanken voor de steun die ze kreeg nadat haar vriend Joshua in september werd doodgestoken.

"Je foto moet als thema 'sterren' of 'ster' hebben. Ik zal persoonlijk de leukste foto eruit halen", schrijft het 22-jarige fotomodel. Hoewel Feenstra zelf voortdurend wordt beoordeeld op haar uiterlijk, zal ze haar fans niet langs dezelfde meetlat leggen. "Of je nou dik, dun, lang, kort, bruin geel of zwart bent? Boeijuhhhh!"

Feenstra wil haar fans bedanken voor de 'lieve en hartverwarmende steunbetuigingen van de afgelopen tijd'. De winnares van het tweede seizoen van Holland's Next Top Model verloor in september haar vriend Joshua. Hij werd in Groningen na een ruzie doodgestoken door een plaatsgenoot.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen