Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan wellicht biseksueel

Shownieuws

Lindsay Lohan plakt niet graag een label op haar seksualiteit. Lesbisch is ze niet, biseksueel wellicht wel. "Misschien, ja", zegt ze in Harper's Bazaar.

Lindsay Lohan plakt niet graag een label op haar seksualiteit. Lesbisch is de actrice in elk geval niet, biseksueel wellicht wel. "Misschien, ja", zegt ze in het decembernummer van de Amerikaanse modeglossy Harper's Bazaar. "Ik wil niet in een hokje worden gestopt. Je weet nooit wat het leven je brengt. Morgen, over een maand, over een jaar, of vijf jaar."

Hoewel ze dj Samantha Ronson, met wie ze al maanden achtereen samen wordt gespot, niet bij naam noemt, maakt ze van haar nieuwe liefde geen geheim. "Ik denk dat het vrij duidelijk is met wie ik een relatie heb", geeft ze toe. "Ik denk dat het voor niemand een verrassing is dat het al een tijdje gaande is. Ze is een fantastisch persoon en ik houd heel veel van haar."

Of de 22-jarige socialite al eens eerder samen was met een vrouw, houdt Lohan vaag. "Ik weet het niet. Misschien", zegt ze ontwijkend. Het liefst heeft ze het zo weinig mogelijk over haar relatie. "Ik ben bang dat ik het daarmee om zeep help", legt ze uit. "Het is moeilijk. Zodra ik mijn mond opendoe over degene met wie ik samen ben, is het een maand later voorbij."

Lohan, die vorig jaar vijf maanden doorbracht in een afkickkliniek, heeft haar leven inmiddels gebeterd. "Ik ging aan een stuk door naar nachtclubs, dat was niet oké. Ik was zo eenzaam." De actrice heeft weer iets om voor te vechten. "Dat ligt achter me en ik ben een nieuw persoon nu. Ik heb mijzelf doelen voor ogen gesteld en ik werk eraan om die te verwezenlijken", stelt ze. "Ik denk dat ik gelukkig ben."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen