Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voorverkoop Noorderslag van start

Shownieuws

De voorverkoop voor Noorderslag 2009 gaat zaterdag van start. Het driedaagse festival vindt plaats van 15 tot en met 17 januari in Groningen.

De voorverkoop voor Noorderslag 2009 gaat zaterdag van start. Voor het driedaagse festival, dat van 15 tot en met 17 januari plaatsvindt in Groningen, zijn zowel passepartouts als losse kaarten verkrijgbaar.

Tijdens de 24e editie van Noorderslag treden op zaterdag 17 januari Nederlandse artiesten op als Alain Clark, De Jeugd van Tegenwoordig, Giovanca, zZz en nieuwkomer Sabrina Starke. Naast pop en rock is de dancescene vertegenwoordigd met onder meer The Walk & Rogerseventytwo.

Het Noorderslag Weekend begint met Eurosonic, een muziekfestival voor jong talent uit Europa. Tijdens Eurosonic staat ieder jaar een land centraal. Deze keer is de beurt aan België, dat wordt vertegenwoordigd door bands als The Black Box Revelation, Novastar en Malibu Stacey. Ook Nina Kinert, A Brand, Jackson & His Computer Band en Lonely Drifter Karen zijn te zien tijdens het jaarlijkse evenement.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen