Kies je favoriete radiostation

Dossiers

President Bush kust Democrate Barbra Streisand

Shownieuws

President Bush heeft Barbra Streisand zondag een zoen op haar wang gegeven. Dat gebeurde voor het Kennedy Center Honors-gala, waar de zangeres geëerd werd.

(Novum/AP) - President Bush heeft Barbra Streisand zondagavond een zoen op haar wang gegeven. De verbouwereerde zangeres kuste de Amerikaanse president vervolgens terug tijdens het diner op het Witte Huis waar zij één van de eregasten was. Het etentje vond plaats voorafgaand aan het Kennedy Center Honors-gala, waar Streisand en nog vijf andere artiesten geëerd werden voor hun bijdrage aan de Amerikaanse cultuur.

De kus tussen de president en de zangeres, die later op de avond tijdens het gala werd afgespeeld op grote schermen, was opvallend omdat Streisand bekendstaat als een grote criticaster van de Republikein Bush. Voorafgaand aan het evenement verklaarde de overtuigd Democrate echter dat zij haar politieke voorkeur die avond thuis probeerde te laten. "Kunst stijgt dit weekeinde boven politiek uit."

Tijdens het gala werden naast Streisand acteur Morgan Freeman, countryzanger George Jones, choreografe en danseres Twyla Tharp en bandleden Pete Townshend en Roger Daltrey van The Who geëerd. De artiesten kregen een eerbetoon van een brede schare collega's waaronder Queen Latifah, Beyoncé Knowles, Garth Brooks, Denzel Washington en Clint Eastwood.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen