Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jan Smit meest overgewaardeerde BN'er'

Shownieuws

Jan Smit is de meest overgewaardeerde ster van Nederland. Dat is de uitkomst van een onderzoek onder ruim 1700 bezoekers van de discussiewebsite voetbabbel.nl.

Jan Smit is de meest overgewaardeerde ster van Nederland. Dat is althans de uitkomst van een onderzoek onder ruim 1700 bezoekers van de discussiewebsite voetbabbel.nl. De Volendamse zanger kreeg 23 procent van de stemmen. Na Smit wordt zijn collega Gordon volgens de ondervraagden het meest overschat, zestien procent stemde op de Topper.

Gordon werd in hetzelfde onderzoek uitgeroepen tot meest irritante bekende Nederlander, met negentien procent van de stemmen. Hij wordt daarbij op de voet gevolgd door Gerard Joling en Patty Brard, die beiden achttien procent van de stemmen kregen.

Yolanthe Cabau van Kasbergen, de vriendin van Jan Smit, wordt door de deelnemers aan het onderzoek als mooiste bekende vrouw van Nederland gezien. 23 procent van de ondervraagden stemden op haar. Chantal Janzen wordt ook als mooie vrouw beschouwd. De blonde musicalster eindigde op de tweede plaats met achttien procent van de stemmen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen