Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cate Blanchett onthult ster op Walk of Fame

Shownieuws

Cate Blanchett heeft dit weekeinde haar ster onthuld op de Hollywood Walk of Fame. De Australische actrice brak in 1998 internationaal door met 'Elizabeth'.

Cate Blanchett heeft dit weekeinde haar ster onthuld op de Hollywood Walk of Fame. De Australische actrice verklaarde tegenover het Amerikaanse programma Entertainment Tonight vereerd te zijn. "Het heeft een soort eeuwigheidswaarde", zei ze. "Ik had nooit durven dromen dat dit zou gebeuren."

Bij de ceremonie was Steven Spielberg aanwezig, die de actrice regisseerde in de vierde Indiana Jones-film. Ook regisseur David Fincher was aanwezig om de filmster te feliciteren met haar ster. Blanchett is te zien in zijn film 'The Curious Case of Benjamin Button', die eind deze maand in Amerika in première gaat.

De 39-jarige Blanchett brak in 1998 internationaal door met de titelrol in de film 'Elizabeth'. Ze speelde verder onder meer in de 'Lord of the rings'-trilogie en werd vijf keer genomineerd voor een Oscar. In 2003 nam ze het beeldje mee naar huis voor haar bijrol als Katherine Hepburn in 'The aviator'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen