Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteur Vinnie Jones gearresteerd na kroeggevecht

Shownieuws

Brits acteur en oud-voetballer Vinnie Jones is gearresteerd na een kroeggevecht in de Amerikaanse staat South Dakota. Hij kreeg een proces-verbaal.

(Novum/AP) - Brits acteur en oud-voetballer Vinnie Jones is gearresteerd na een kroeggevecht in het centrum van Sioux Falls, in de Amerikaanse staat South Dakota. Jones speelde in films als 'Snatch', 'Gone in Sixty Seconds' en 'X-Men: The Last Stand'.

De oud-voetballer raakte donderdavond in een handgemeen in een bar en liep daarbij verwondingen op in zijn gezicht door een kapot bierglas. Hij werd voor zijn verwondingen behandeld en mocht weer gaan na het krijgen van een proces-verbaal wegens vechten en het betalen van een borgsom. Jesse Bickett, die Jones met het glas raakte, werd gearresteerd wegens mishandeling. Vermoedelijk sloeg Jones Bickett die daarop met het glas uithaalde. Volgens een huisgenoot van Bickett waren ze aan het poolbiljarten toen Jones vroeg of hij mee mocht spelen. Toen iemand hem vroeg of hij 'die gozer van de X-Men' was, raakte hij beledigd. Al voetballer stond Jones, international voor Wales, bekend om zijn harde spel. Hij maakte zijn debuut op het witte doek in 'Lock, Stock and Two Smoking Barrells' van Guy Ritchie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen