Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oprah Winfrey wil niet aan de slag voor Obama

Shownieuws

Oprah Winfrey heeft zich met hart en ziel ingezet voor de verkiezingscampagne van Barack Obama. Een functie in diens nieuwe regering zit er echter niet in.

(Novum/AP) - Oprah Winfrey heeft zich met hart en ziel ingezet voor de verkiezingscampagne van de aankomende Amerikaanse president Barack Obama. Een functie in diens regering zit er echter niet in. "Ik heb al een paar fulltime banen", zegt ze. "Dus het is zelfs nooit bij me opgekomen."

Volgens de 54-jarige talkshowpresentatrice is ze niet benaderd door Obama. "Maar zelfs al zou ik een aanbod krijgen, dan zou ik nog altijd contractuele verplichtingen hebben", legt ze uit. "Ik ben het beste in wat ik dagelijks doe op televisie."

Eerder deze week bevestigde het productiebedrijf van Winfrey dat ze volgende maand twee shows zal presenteren vanuit Washington. De dag voor de beëdiging van Obama presenteert ze haar talkshow live vanuit het Kennedy Center Opera House. Op 21 januari, als Obama wordt ingezworen als president, neemt ze een tweede show op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen