Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Mick Jagger op feestje in Amsterdam

Shownieuws

Jade Jagger, de dochter van Mick Jagger, zet volgende week donderdag het Amsterdamse uitgaanscircuit op stelten. Ze geeft dan een feestje in de Jimmy Woo.

Jade Jagger, de dochter van rocker Mick Jagger, zet volgende week donderdag het Amsterdamse uitgaanscircuit op stelten. De Britse socialite introduceert dan haar feestconcept Jezebel in de Jimmy Woo, zo heeft de Amsterdamse nachtclub donderdag bekendgemaakt.

Hoogstwaarschijnlijk is Pamela Anderson, die eerder op de avond de openingsact verzorgt van de Miljonair Fair, een van de eregasten. Ook comédienne Ruby Wax staat op de gastenlijst van het feestje, waarmee Jagger eerder wereldsteden aandeed als Tokio, Berlijn, Dubai, Moskou en New York. Volgens een woordvoerder van de Jimmy Woo hebben reeds vele BN'ers gesmeekt om een plaatsje op de gastenlijst.

Voor de feestjes van de 37-jarige Jagger, wier derde naam Jezebel luidt, komen vaak grote sterren opdraven. Zo waren bij een feest in Londen de Amerikaanse socialite Paris Hilton en de Britse zangeres Estelle aanwezig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen