Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Hudson vereerd met Grammy-nominaties

Shownieuws

Jennifer Hudson is dolblij met de Grammy-nominaties die ze heeft ontvangen. Ze kan nog altijd niet geloven dat ze de top heeft bereikt van de muziekindustrie.

(Novum/AP) - Jennifer Hudson is dolblij met de Grammy-nominaties die ze heeft ontvangen. Woensdag werd bekend dat de zangeres, die zich onlangs terugtrok uit de spotlights na de moord op haar moeder, broer en neefje, kans maakt op vier Grammy Awards. Ze is onder meer genomineerd voor haar titelloze debuutalbum en als beste r&b-zangeres.

De 27-jarige Jennifer kan nog altijd niet geloven dat ze de top van de Amerikaanse muziekindustrie heeft bereikt. "Het is altijd mijn droom geweest om een album uit te brengen, dus om vier keer genomineerd te worden, is echt een zegen", stelt ze in een verklaring. "Ik ben ontzettend vereerd met de nominaties."

De Grammy-nominaties werden bekendgemaakt een dag nadat Jennifers zwager, William Balfour, de drievoudige moord ten laste werd gelegd. De 27-jarige ex van Julia Hudson, de zus van de artieste, ontkent dat hij iets heeft te maken met de moorden. Naast de moeder en broer van Jennifer en Julia werd eind oktober ook het 7-jarige zoontje van Julia om het leven gebracht.

Via haar woordvoerder laat de zangeres weten niet te willen reageren op de moord op haar familieleden en de strafzaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen