Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Vooijs zingt jubileumlied Top 2000

Shownieuws

John Vooijs zingt een lied voor het tienjarig bestaan van de Top 2000. 'Geen dag zonder muziek' wordt voor het eerst gedraaid tijdens de aftrap van de hitlijst.

Musicalster John Vooijs is gevraagd om een nummer te zingen ter ere van het tienjarig bestaan van de Top 2000. 'Geen dag zonder muziek' wordt maandag voor het eerst gedraaid op Radio 2, tijdens de ‘aftrapdag’ van de jaarlijkse hitlijst, die traditioneel vanaf tweede kerstdag wordt uitgezonden.

De finalist van Op Zoek naar Joseph zal het jubileumlied ook ten gehore brengen tijdens Top 2000 In Concert, donderdag in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Tijdens dit concert, dat is gelinkt aan de gelijknamige ranglijst, treden dit jaar verder onder anderen Gabriella Cilmi, Ilse DeLange, Trijntje Oosterhuis en De Dijk op.

De Top 2000 wordt dit jaar voor de tiende keer uitgezonden door Radio 2. De ranglijst wordt deze keer niet bepaald door luisteraars, maar samengesteld uit een gemiddelde van de negen vorige lijsten. Het nummer 'Bohemian rhapsody' van Queen stond achtmaal op de hoogste plaats. Eén keer was ‘Avond’ van Boudewijn de Groot het populairste nummer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen