Kies je favoriete radiostation

Dossiers

A-Rod ontkent relatie met Madonna

Shownieuws

Honkbalspeler Alex Rodriguez noemt de verhalen over een relatie tussen hem en madonna onzin. "We zijn vrienden. Verder niets", verklaart hij.

Honkbalspeler Alex Rodriguez noemt de verhalen over een relatie tussen hem en madonna onzin. "We zijn vrienden. Verder niets", verklaart hij tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik ben naar twee van haar concerten geweest, maar ik heb gelezen dat ik er wel twintig heb bezocht. Ik las ook dat we samen een appartement aan het kopen zijn. Dat is absoluut belachelijk en niet waar."

Er gaan al maanden geruchten over een affaire tussen de New York Yankees-speler en de 50-jarige zangeres. Madonna en Guy Ritchie kondigden in oktober hun scheiding aan na een huwelijk van 7,5 jaar. Een maand eerder liep het huwelijk van de honkbalspeler al op de klippen. De afgelopen weken werden Madonna en A-Rod, zoals Rodriguez wordt genoemd, regelmatig samen gezien.

Volgens de 33-jarige sportman moet daar echter niets achter worden gezocht. "Ik heb heel veel respect voor Madonna. Ze wil van deze wereld een betere plek maken. Ze heeft een fantastische carrière en we zijn vrienden. Maar daar blijft het bij."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen