Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vroeg kerstfeest voor zoontjes Britney Spears

Shownieuws

Voor de zoontjes van Britney Spears was het woensdag al kerst. Sean Preston en Jayden James mochten naar hartenlust winkelen in een speelgoedwinkel in New York.

De zoontjes van Britney Spears hoeven dit jaar niet tot kerstochtend te wachten voordat ze cadeautjes kunnen uitpakken. Sean Preston (3) en Jayden James (2) mochten zich woensdagmiddag al uitleven in een grote speelgoedwinkel in New York. Daar zou Britney voor honderden dollars aan speelgoed hebben gekocht voor haar jongens.

Volgens een anonieme bron van het Amerikaanse tijdschrift OK! werden de peuters elk begeleid door een winkelbediende die was verkleed als een speelgoedsoldaatje. De jongetjes duwden een boodschappenwagen voor zich uit waarin ze naar verluidt alles mochten stoppen wat hun hartje begeerde.

Het kroost van Britney zou zich vooral hebben gericht op speelgoedvoertuigen. "Sean Preston werd verliefd op een autotransporter, die hij uit de doos had gehaald om hem overal met zich mee te kunnen nemen", vertelt de bron. "Jayden was het meest verzot op een klein, blauw vliegtuigje en hij moest huilen toen iemand het probeerde af te pakken."

Britney lanceerde dinsdag, op de dag van haar 27e verjaardag, haar nieuwe album 'Circus'. Onlangs bracht ze een bezoek aan Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië ter promotie van de nieuwe plaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen