Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Heidi Montag betreurt relatie met Spencer

Shownieuws

De moeder van Heidi Montag is niet te spreken over het huwelijk tussen haar dochter en Spencer Pratt. "Hij is manipulatief en heeft haar in zijn macht."

De moeder van Heidi Montag is niet te spreken over het symbolische huwelijk tussen haar dochter en Spencer Pratt. Volgens Darlene Egelhoff, die net als haar dochter regelmatig te zien is in de realitysoap The Hills, heeft haar dochter haar vrije wil moeten inleveren. "Hij is manipulatief en heeft haar in zijn macht", zegt ze over haar schoonzoon in het Amerikaanse tijdschrift US Weekly.

Montag en Pratt beloofden elkaar twee weken geleden eeuwige trouw tijdens een symbolische huwelijksceremonie in Mexico. Egelhoff houdt het voor mogelijk dat Montag niet geheel vrijwillig haar jawoord heeft gegeven. "Ik zou graag een bloedtest zien", stelt ze. "Het zou me niet verbazen als hij haar heeft gedrogeerd."

Haar relatie met Pratt heeft voor Montag heel wat gevolgen gehad. Zo liep haar vriendschap met Lauren Conrad, om wie The Hills draait, door toedoen van Pratt op de klippen. Ook was in de serie te zien hoe de verhouding met haar ouders en zus onder druk kwam te staan door zijn botte en vijandige houding. "Spencer heeft geprobeerd om iedereen uit haar leven te verjagen", legt Egelhoff uit.

Voorheen waren moeder en dochter onafscheidelijk. "We waren altijd samen", stelt Egelhoff. "Ik wil niets dan het beste voor mijn dochter. Hij is dat zeker niet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen