Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Noel Gallagher overweegt soloalbum

Shownieuws

Noel Gallagher denkt dat het tijd wordt dat hij en zijn broer Liam ieder hun eigen album uitbrengen. Dat vertelde de Oasis-gitarist op de Britse Radio 1.

Noel Gallagher denkt dat het tijd wordt dat hij en zijn broer Liam ieder hun eigen album uitbrengen. Dat vertelde de Oasis-gitarist tijdens een interview op de Britse zender Radio 1. "Aan het einde van deze tournee lijkt het me goed iets afzonderlijk van elkaar te doen. Ik denk dat dat ook voor onze fans interessant zou zijn."

De gebroeders Gallagher vormen sinds 1991 de basis van rockband Oasis, waarmee ze hits scoorden als 'Wonderwall' en 'Don't look back in anger'. Noel vertelt dat hij de afgelopen jaren veel materiaal heeft geschreven dat niet geschikt is om uit te brengen met de band. "Er zijn nummers buiten de selectie gevallen die heel goed zijn en wat mij betreft snel alsnog uitgebracht moeten worden."

Momenteel toert Oasis de wereld over om het nieuwe album 'Dig out your soul' te promoten. Eind januari treedt de band twee keer op in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen