Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Combinatie werk en moederschap valt Aguilera zwaar

Shownieuws

Christina Aguilera vind het moeilijk haar werk met het moederschap te combineren. "Ik zoek nog naar de balans", vertelt de zingende moeder van Max.

(Novum/AP) - Christina Aguilera vind het moeilijk haar werk met het moederschap te combineren. De zangeres werd vorig jaar januari moeder van zoontje Max. "Ik ben nog naar de balans aan het zoeken", vertelt ze.

De 27-jarige blondine vindt dat ze ervoor moet waken alleen nog maar oog voor haar kind te hebben en haar carrière op een laag pitje te zetten. "Ik heb mezelf beloofd dat ik dezelfde persoon zou blijven als voordat ik een kind kreeg", legt ze uit. "Ik vind het belangrijk me daaraan te houden, ook om als een voorbeeld voor hem te dienen. Ik wil dat mijn zoon ontdekt wat hij graag doet en dat nastreeft in het leven."

Dat kost de artieste, die woensdag optrad tijdens het Grammy-nominatieconcert in Los Angeles, nogal wat moeite. "Het is heel zwaar. Ik mis hem als ik hem moet achterlaten voor een optreden. Maar het is een proces waar elke werkende moeder doorheen moet. Zij weten hoe ik me voel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen