Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verdachte Hudson-moorden blijft in de cel

Shownieuws

William Balfour blijft in de cel. Een getuige verklaarde dat zij de verdachte van de moord op de familieleden van Jennifer Hudson heeft gezien met een wapen.

(Novum/AP) - William Balfour blijft in de cel. Dat heeft een rechter in Chicago maandag bepaald. Een getuige heeft verklaard dat zij de 27-jarige verdachte van de moord op de moeder, broer en neef van actrice Jennifer Hudson heeft gezien met een wapen dat gelijkenissen vertoont met het pistool dat voor de drievoudige moord is gebruikt.

Balfour werd op 24 oktober gearresteerd omdat hij de voorwaarden voor zijn vrijlating in een andere zaak had overtreden. De ex van Hudsons zus Julia zat zeven jaar in de gevangenis wegens poging tot moord en kwam vorige maand niet opdagen op de verplicht gestelde agressietherapie. Hij werd, toen de moorden werden ontdekt, direct opgepakt wegens overtreding van de voorwaarden voor zijn vrijlating. Sindsdien zat hij vast, maar officieel niet op verdenking van de moorden op de familieleden van de zangeres en Oscarwinnares. Op 3 december vindt opnieuw een hoorzitting plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen